Det är jag....
 det är jag

Lotta Karlsson Strömbäck ….som vill hjälpa dig!

Ett brinnande intresse för naturligt läkande och helhetstänk har gått som en röd tråd genom hela mitt liv. Jag har alltid haft en tro på att människan har ett självläkande system. Jag har också sedan barndomen haft med mej en känsla av att homeopatiska naturliga medel är mer läkande och helande för oss än kemiskt konstlade substanser som läkemedelsbranchen plockar fram. För mig har det varit helt naturligt att välja ett lugnande te framför att ta sömntabletter. Hellre, så långt det går, välja en naturläkarare framför ”farbror doktorn”. 

Hur tänker jag?
Det enkla svaret är att jag tror på att vårt ”naturliga apotek” har allt vi behöver för att läka oss, och det på ett milt och lugnt sätt som stöttar och bygger upp våra kroppar utan biverkningar istället för att, som kemiska tillsatser, bota ett symtom och sedan bryta ner vår kropp på något annat ställe ( biverkningar ). Jag tror på vårt självläkande system som själv kan ta hand om våra obalanser om vi bara ger vår kropp rätt förutsättningar.

Min tro är att vi med rätt tankar, rätt kost, rätt näringstillskott, lagom motion, rätt sysselsättning ( som ger oss glädje ) och omvårdnad om kropp och själ där vi också lyssnar på vad vår kropp och själ behöver, kan hållas oss friska och i balans så länge vi själva vill.

Ha ett underbart liv – det tänker jag ha!

Varmt Välkommen!

Lotta Karlsson Strömberg

belstaff leather jacket | woolrich outlet | moncler piumini | ugg pas cher | Canada Goose Pas Cher