Hur kan jag börja lyssna?
visdom > hur kan jag börja lyssna

Hur kan vi göra för att lyssna på vår kropp och vårt sinne och komma i kontakt med vår själ och vår innersta längtan?

Genom att sitta ner och bara andas djupt, sakta och lugnt eller genom meditation, mindfullness och yoga. När vi är lugna känner vi, vi stillar oss och kan ” höra ” när vårt inre talar till oss. Kropp och sinne når fram och vi kan börja förstå vad som är viktigt i våra liv. Vi kan förstå vad det är som gör att jag inte mår bra av den maten, av den stressen, av det arbetet eller den aktiviteten.

När vi lugnar oss kan vi försöka titta på hur vi kan hitta en balans i vårt liv.
Hur kan du hitta en balans – en jämnvikt - mellan olika aktiviteter, dig själv
och familj i ditt liv?

Du kan också börja arbeta aktivt med dig själv. Börja bli medveten och ifrågasätt din omgivning, samhälle och gamla rutiner. Försök tränga igenom det ständiga ” bruset ” som finns runt dig. Det som gör att du gör saker bara för att samhället vill det. Gå ur din bekvämlighetszon, börja känna vad Du vill. Utmana dig själv lite!

För att arbeta med dig själv finns många olika terapier, behandlingar och avslappningmetoder. Hos mig får du hjälp genom metoder som meditation, mindfullnes, yoga, EQ-terapi (resan), vägledning/coachning och ansiktszonterapi. Men det kanske inte passar just dig. Lyssna själv vad du behöver. Välj något som passar dig just nu, inte igår, inte imorgon, inte nästa vecka utan just nu. Imorgon är en annan dag!

Ge dig själv en gåva – ditt ärliga svar!

belstaff leather jacket | woolrich outlet | moncler piumini | ugg pas cher | Canada Goose Pas Cher