Kosttillskott och mat
 tillskott > kosttillskott och mat

Ibland räcker inte en behandling fullt ut för att nå det hundraprocentiga resultat vi vill ha.  Vi kan behöva lite extra skjuts i form av något näringstillskott eller helt enkelt en kostomläggning.

Jag har valt att arbete med HELHETSHÄLSA som tillverkar naturligt kosttillskott, så rent som möjligt, utan tillsatser och gjort på vegetabiliska ekologiska råvaror. Helthetshälsa har ett rikt sortiment på de produkter som behövs för att hjälpa till att få din kropp i balans. Jag kan med rent och gott samvete rekommenderar och erbjuda Helhetshälsas produkter. Därför vill jag ha Helhetshälsa som ett komplement till mina behandlingar.

Det är viktigt vad vi äter. Maten är energi och medicin för vår kropp och själ. Det är därför av stor betydelse att vi tankar vår kropp med rätt oktan. Vi kan inte köra med diesel om vi inte har en dieselmotor. Vi kan inte pumpa in mer bensin om det redan är fullt i tanken. Vi kan inte köra utan tank och vi kan inte köra om något gnisslar i maskineriet. Det vill säga vi behöver lyssna på vad ”min” kropp behöver.

Använd så rena produkter som möjligt. Så långt det går välj ekologiska produkter ( det är stor skillnad på näringsinnehållet på de produkter som är ekologiskt odlade ). Ta dig tid att laga näringsrik mat och njut av den när du äter den.

Använd inte mikrovågsugn. I mikrovågsugn förbränns all näring och oberoende studier har visat att ett blodprov från en person som nyligen intagit microvågsuppvärmd mat eller dryck påvisar ett testresultat från blodprovet som ser ut som att personen i fråga har leukemi, blodcancer. Efter ett par timmar försvinner symptomet och kroppen återgår till det normala. Men om du dagligen intar mat eller dryck ifrån microvågsuppvärmd mat eller dryck, vad händer då i din kropp till slut? 

Ta hand om dig – du är värd det bästa!

Gå gärna in på www.helhetshalsa.se för mera information eller skicka ett mail på info@healadig.se så får du mer information.


belstaff leather jacket | woolrich outlet | moncler piumini | ugg pas cher | Canada Goose Pas Cher