Naturlig frihet - ansiktzonterapi
 verksamhet > ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi eller facialterapi kan spåras långt tillbaka i tiden och är en gåva från bland annat sydamerikanska indianer.

Med hjälp av denna fantastiska metod når jag djupt in i din fysiska och psykiska kropp och jag kommer åt delar av hjärnan som man inte når med andra alternativa behandlingsmetoder. En kontakt med hjärnan är viktigt eftersom alla kroppens rörelser och impulser styrs härifrån.  Det blir möjligt att balansera alla dina vitala organ, rörelseapparat, fysiska kropp och mentala problem. Jag letar efter grundorsaken till din obalans/sjukdom. I stället för att fokusera på din symptom analyserar jag dina fysiska, organiska och emotionella tillstånd som är de faktiska sjukdomsorsakerna. Metoden är också härlig för dig som vill arbeta i förebyggande syfte med din kropp, som ”förebyggande underhåll” är ansiktszonterapi helt underbart.

Metoden har utvecklats under en lång period av forskning och är en kombination av orientalisk medicin och zonterapiteknik från Sydamerikanska indianstammar och modern neuroanatomisk forskning. Vid stimulering är det möjligt att sända impulser via det centrala nervsystemet till ett specifikt organ, öka blodcirkulationen, balansera kemin i kroppen och samtidigt även påverka de emotionella aspekterna. De nya impulserna till dina viktigaste vitala organ får till syfte att balansera, heala och läka dig. Därmed kan man behandla grundorsaken till dina problem.

Ansiktszonterapin är djupt och härligt avslappnande. Vi har mycket spänningar i ansiktet som vi inte märker av. En av våra starkaste muskler finns i ansiktet.  När musklerna bearbetas och slappnar av så får vi en djup avspänning som når ut i hela kroppen.

Vid behandlingen använder jag mina händer som verktyg och en ren aromaolja för att lättare komma åt i ditt ansikte.

Ansiktszonterapi passar alla. Alla åldrar, man, kvinna, ungdomar, handikappade och barn.

Alla som vill ge sig själv en bättre hälsa!

Ansiktszonterapi enligt Sorensen system

Metoden som jag arbetar efter är utarbetad och samansatt av Lone Sörensen Lopez ursprungligen från Danmark. Lone Sörensen Lopez grundare av Instituto Reflexologia de Facial/Podal, har en gedigen bakgrund inom komplementär medicin, utbildning inom reflexologi, akupunkur, kinesologi samt neurologi från Danmark, Frankrike  Chile,Tyskland, Argentina och Cuba.

Tio års erfarenhet av arbete med zonterapi i Danmark, tretton år i Argentina samt flera år i Spanien. Över 26 års erfarenhet av forskning av Reflexologiska terapier har skapat metoden ansiktszonterapi.

Hennes arbete och resultat har erhållit internationellt erkännande hos bland annat WHO
( världshälsoorganisationen ) och hon fick 2001 mottaga tre priser.
Mer information? Ring gärna: 070-25 25 35 2 eller maila info@healadig.se

Mer:
www.lonesorensen.com
www.ansiktszonterapi.org
www.nictab.se
www.facialreflexology.com


belstaff leather jacket | woolrich outlet | moncler piumini | ugg pas cher | Canada Goose Pas Cher