Vem är viktigast i ditt liv?
visdom > vem är viktigast i ditt liv

Vem får du dras med från morgon till kväll, dag ut och dag in? Vem är alltid där, vare sig du vill eller inte?

Kan du tänka dej vem som är viktigast i ditt liv? Partner kan komma eller gå, arbete, familj, allt kan bli förändrat men den som alltid är med dej är Du. I ur och skur, i med och motgång, i lust och nöd! Så vem är du egentligen bunden till? Vem är du gift med? Vem tar egentligen hand om dej? Det kommer kanske som en överraskning men Du är faktiskt viktigast i ditt liv.

Med det följer också ett ansvar, Du är den enda som är ansvarig över ditt liv. Oavsett vad som har hänt eller kommer att hända i ditt liv. Människor kan bestämma över dej, men aldrig över ditt sinne och ditt val över hur du vill välja att ta in något, hur du skall känna, må eller tycka. Det är hos dej det ligger, valet att välja, hur du ska leva det liv du vill ha. Du är helt fri att välja om du skall ta in, vilken händelse som helst på ett negativt sätt, eller vända det till något positivt. ” Förövaren ” bryr sig förmodligen inte över hur du har det ändå, så varför skall du må dåligt för någon annans skull som inte ens tänker på dig eller händelsen längre? Så välj att välja! 

Du har frihet att välja hur du vill ha det, oavsett vad du blivit utsatt för tidigare i ditt liv. Är din ryggsäck tung av bördor? De stenar som ligger däri kanske känns oövervinnliga? Bestäm dig för att de inte är oövervinnliga längre, öppna ryggsäcken, kavla upp ärmarna och börja jobba. Om det hade gällt din bil eller cykel hade du gjort det utan att blinka. Eller hur? Välj att börja jobba med dig själv. Du kan släppa iväg vilket trauma som helst om du bara själv vill!

Bestäm dig för att inte vara ett offer längre!  Bestäm dig för att hitta din obefläckade fria själ och längtan som finns där inne i dig och väntar på att få komma ut.

Jag har valt att ta ansvar över mitt liv och bli fri, vill du också bli det?

belstaff leather jacket | woolrich outlet | moncler piumini | ugg pas cher | Canada Goose Pas Cher