Hur bra vill du må?
visdom > hur bra vill du må

Byt CD! Bestäm dig för vad du vill ha i ditt liv och tänk, se och känn att du redan har det.

Ingenting är omöjligt – visualisera dig själv med det perfekta jobbet, den perfekta hälsan, den perfekta bilen med alla dom där pengarna som du vill ha.

Bestäm dig för att förändra motgångsmedvetenhet till framgångsmedvetenhet. Vänd all negativitet till positivitet. I alla situationer i ditt liv – Tänk positivt!  Var ärligt och sant tacksam för allt gott som du redan har och som du får uppleva i ditt liv oavsett hur litet du tycker att det är.

Bestäm dig för att alltid vara sann i ditt tal både mot och för dig själv och mot andra så kommer du och märka att du stärker ditt självförtroende och din självkänsla. Genom att säga ett ärligt nej när du menar nej och ja, när du verkligen menar ja, kommer du att få en frihet som känns underbar. För när du säger ja till något säger du automatiskt nej till något annat. Därför skall du bara säga ja till det du verkligen vill. När du bestämmer dig för vad du vill ha i ditt liv och är sann mot dig själv kommer det att ske underverk. 

Bestäm dig för att inte ta något personligt. Människor i din omgivning kan säga vad som helst om dig eller någon annan men det säger egentligen ingenting om dig. Det säger istället någonting om den som talade. Alltså går vi tillbaka till att alltid vara sanna i vårt tal men också att inte ta något personligt. Vad som än sker i din omgivning. Ta det inte personligt. Ta ett steg utanför händelsen och se objektivt på vad som sker. Vad handlar situationen om, egentligen? Är det något i händelsen som speglar ett beteende hos dig som du behöver ändra på? En dålig vana eller ett invant mönster som du behöver bryta? Kanske behöver du förändra en situation i ditt liv eller förändra din attityden till den eller dej själv. På detta sätt kan du istället hitta insikter och ledtrådar att växa som människa.

Bestäm dig för att inte ta någonting för givet. Förvänta dig inte att andra ska veta vad du vill och inte vill om du inte har uttryckt det i ditt tal. Hur ska andra kunna veta hur du känner dig eller hur du vill ha det om du inte säger någonting. Förvänta dig inte att du kan ändra på en människa som du träffar. Den enda du kan ändra på är dig själv. Förvänta dig inte att du har rätt och någon annan fel. Det kanske finns två sätt att se på saken.

Bestäm dig för att alltid göra ditt bästa. Släpp ditt sk presterarberoende vilket innebär att du sällan eller aldrig är nöjd med det du har gjort eller presterat. Genom att alltid göra så gott du kan, varken mer eller mindre, så kommer aldrig din inre ” domare ” att behöva döma dig skyldig till någonting. Du kommer alltid ha gjort ditt bästa, och det är gott nog. Men vet då också att, ditt bästa är föränderligt, beroende på humör, ork, om du för tillfället är sjuk eller frisk. Kvalitén på ditt bästa kommer att bli olika, från dag till dag, händelse till händelse. Men det är helt i sin ordning, du gör ändå alltid, från din situation, just nu idag, ditt bästa. Klappa dig själv på axeln och säg till dig själv att du är helt perfekt precis så som du är. Släpp din känsla av att du måste prestera lite till för att bli älskad och accepterad av dig själv och av andra. Du behöver inte jaga beröm av dig själv och andra! Du behöver inte prestera någonting, du behöver bara vara du.

 Idag skapar jag och lever det liv som jag innerst inne vill ha! Vill du också göra det?


belstaff leather jacket | woolrich outlet | moncler piumini | ugg pas cher | Canada Goose Pas Cher